A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Most teszteltem Panasonic tévén és sajnos a Szeszélyes azon egy idő után elcsúszik. Pl. kihagyott fél percnyi videót, de hangot nem és így összevisszaság volt. Kicsit tekerve visszaállt, majd ismét volt 1 ugrása. Ugyanez más lejátszón meg jó volt, így pár napon belül a Hetihetesnél szokásos mkv formátumban is felkerül majd az osztottra. Már megy a konvertálás. Gondoltam megspórolok 1 kis munkát és időt... tévedtem.
Viszont 2-be néztem bele így teszt jelleggel. Pl. a legrövidebb szilveszteri műsor pontos felkonfja elhangzik Kudlik nélkül az első vagy második (ABC sorrenben) felvételen is. Tehát lehetnek átfedések egyes részekben (lehet a szilveszteriek válogatások). Az ünnepek közé a "Reszkessetek betörők" helyett fogom majd nézegetni ezeket., több értelem van még az ismételt poénokban is.