A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #10789
    "Okt eleje óta volt 4 X 1-2 stefánia címmel. Nem értem, hogy az illető, aki ezeket elnevezte, milyen "logikai alapon tette."
    Én erre reagáltam, ugyanis a feltöltő nevezi el a fájljait úgy ahogy ő gondolja és a feltöltő nevezte el "Rádiókabaré - A Stefániáról - 1. rész"-nek, ahogy idéztem is őt.
    11. 07. "...köszöntjük Önöket a Rádiókabaré mai adásában innen a Stefánia palotából" Itt is csak a MAI szó szerepel, se hónap se semmi. A többi bevezetőben nem is szerepel, hogy honnan, de az meg főleg, hogy mikor.
    Maga a rádió (MR1) csak Rádiókabaré néven adja adásba, tehát a feltöltők nevezik el úgy, ahogy nekik kedvük tartja. Nem értem ezzel mi a baj. A Showder klub se úgy kezdődik hogy az évad x-edik adása, hanem a teljes sorozat x-edik adása. Mivel a rádiókabaré nagyon rég fut, hülyeség lenne 8569-ik adásnak nevezni, így nem nevezik sehogy, csak hogy rádiókabaré.
    De majd lesz megint lehalászás, meg ami a szilveszteriből kimaradt, na azoknak lesz egyéni címük.