A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Ikovacs
    Néhány megjegyzés:

Nagyon zsúfolt nyaram volt családi okokból, ezért örültem, hogy egyáltalán fel tudtam venni a kabarékat! Sokat utaztam, és a kocsim az vágatlant felvételeket tudta folytani, ezért nem hiányzott a vágott verzió!

A hiányzó 'Tanácsadó hölgyek és urak' at megvágva valszeg a héten pótlom!
    A kabarészeparékat nem, maximum részekre lehetne vágni, de szerintem 2x egyik sem hallgatható! Ezt a szart valszeg a Fábry miatt kellett leadni!
    A kabarékban a Fábry dumák szintén egy több rakás szar, csak az időt töltik ki és az idegeinket fárasztják!

A kabarématinékon még gondolkodom, hogy megvágjam-e!
    Szerintem, a szerkesztőknek ki lett adva, hogy csak a 2010 utáni kabarékból válogathatnak és egymás műsorait sem hallgathatják ezért aztán többször is volt ugyanaz, esetleg nem végig! Pl. Bödöcs történelem érettségi!

Közben kiderült, hogy az osztott.comon ha 2 hóig nincs aktivitás törlik! Ezért, havonta megpróbálok feltölteni letölteni aktívizáló fájlokaz, talán így nem törlődnek!

Kovács András Péter kaptár kulcsszóval feltöltött egy halom nézhető és hallgatható videót a Youtubra! Megpróbálom majd mp3ba leszedni!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/results?search_query=kapt%C3%A1r

Utoljára szerkesztette: Ikovacs, 2015.09.13. 19:51:35