A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
Mondtam, hogy köszönöm, de ha az első link nem megy akkor nem lehet vele mit kezdeni. Így a semmiért dolgozol. Ez neked megfelel? Nem viccből kértem másik linket.
6 óra? Ne vedd sértésnek, de ez egy cirka 25 perces meló, ha egyben fel van véve rádóiból és X darabban akarod feltenni. És ennek nagy része a kódolási idő. Kipróbáltam egy 1 órás egyben levő kabarén és felszoroztam a szükséges időt. Cooledit Pro 2-őt használok. Kimásolni cirka ennyi idő, meg átnevezeni mindet. És én nem vagyok egy videóvágó és zenevágó isten... Csak azért nem tudom én felvenni, mert a régi tunerkártyám nem működik már az XP64 miatt. Az rádiót is fogott. A 192 kbps minőség meg nem tudom mennyire számít. A gyors linken is tökéletes és jó. Nagyon tuti rádió és antenna kellhet, ha megéri 192-be rakni.
A Rapidnál emlegetett sebesség furcsa. Ha 30 Kbyte/sec alatt van az már a csigalassú kategória nálam.
Szóval összegezve reszpekt, de ha nem elérhető (és nem csak én panaszkodtam rá!) akkor az egész munka kárba vész.