A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #10222
    2 hónap lement a szilveszter ismétlésével... eddig még soha nem húztak le ennyi bőrt egyetlen kabaréról, hanem februárban már volt havi adás. Most körülnéztem kicsit a neten, de nem láttam sehol meghirdetve még csak felvételt se. Dec 31-ig akkor ezt az ismétlőműsort fogják mindig 1-1 jelenettel kiegészítgetni?
    FB-n is rákérdeztem, hogy lesz-e és ha igen, mikor újabb nyilvános felvétel, de válasz ott sem érkezett.
    Befellegzett??? Nincs rá pénz? Akkor ismételjenek régi klasszikusokat abban a közel 1 órában, de ne azt, ami most ment nemrég!

Eddig csak néztem, hogy itt mindenki szidja a romló színvonalat, én azért 1-2 jelenetet mindig találtam, ami számomra mulatságos volt (régen se tetszett minden). Viszont nem gondoltam, hogy ez a hőzöngés eljut oda, hogy ha senkinek nem tetszik, ami van, akkor lényegében nem is lesz semmi. Mert valljuk be, 1 szilveszteri műsort se húztak még február végéig. Fújozott a tömeg, most megkaptuk.

Ha netán tud valaki hiteles infót a rádiókabaré jövőjéről (mikor és hol lesz felvétel, mikor lesz idei új műsor leadva, ...), kérem ossza meg velem!