A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • bpetrik
    Akkor az új főszerkesztő miatt nem mennek, ez a lényegen nem változtat, sajnos nem hallhatjuk őket a kabaréban, tavaly március óta, amikor Litkai távozott. A sírást én úgy értettem, hogy itt a fórumon többen hiányolták már a Rádiókabaré műsorából a Dumaszínházasokat, a felsoroltakat név szerint is. Én is hiányolom őket, de szerintem nem mindegy, hogy őket nem hívják a műsorba, vagy ők döntöttek úgy, hogy nem mennek, amíg a jelenlegi vezetés van. De köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt az infót!
    Engem egy Rádiókabaré hallgatásakor nem az érdekel, előveszek-e egy stand-upot vagy jelenetet 5 év múlva is, hanem az, hogy szórakoztat-e vagy sem, ott és akkor. Már pedig én több számon is remekül szórakoztam, még ha az egész műsortól nem is dobtam egy hátast. Abban igazad van, hogy Dévényi Tibi bácsi valóban gáz volt, és a zenés számok nekem sem jöttek be, és egy szilveszteri kabarét ne a Maksa-Orosz páros vezessen. És igen, én is úgy gondolom, hogy az utolsó 20 percet Bödőcsnek kellett volna adni.
    Nekem is feltűnt, hogy a színvonal, ahogy írod "a béka segge alatt van", de jelenleg a befutott Dumaszínházas előadók nélkül csak ilyen kabarét lehet csinálni. Ami pedig a politikai vonalat illeti, sajnos a Fidesz vezetőknek nincs humorérzékük, ezt már többször bizonyították. Örüljünk, hogy a Rádiókabaré még nem jutott a Mikroszkóp színpad sorsára.