A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ujunkies #10097 Teljesen egyetértek veled, kivéve: "Nem rossz a Maksa", de sajnos az. Ezért is nem engedték volna soha a szilveszteri mikrofonhoz. Ami nála poénos, arról mindig kiderül, hogy nyúlta. Ö a 90-es évek Ricsifiúja, Tóth Eduja.
Azt megértem, ha valakit sértenek bizonyos poénok, vannak, amelyek engem is sértenek, de azt tudni kell, hogy a mostani Indexes cikk/komment hadjárat ellene inkább politikai színezetű. Mindenki nagyon magas erkölcsi színvonalon van nálunk és ez egyre csak erősödik. Azok az emberek, akik most tépik a szájukat, jól elröhögcsélnek egy South Park vagy Family Guy részen, de szerintem még a Rém rendes családban is vannak ilyen szinten sértő poénok. A zsidó viccek megszűntek, együtt a skót viccekkel, most éppen a cigány viccek tűnnek el. Szőke nőkkel viccelődni nem PC és lassan a rendőröket sem szabad vegzálni. A kövéreket még lehet, de szerintem lassan ez is tilos lesz. Nem prédikálni akarok, de hova vezet majd ez? És ki dönti el, hogy mit szabad? Kik vannak azon az erkölcsi színvonalon nálunk?