Rakoczi szabadsagharc
  • Zsolo007
    Hát én nemértem ezt a játékot. NAgyon jónak tűnik, szépen kidolgozott, komoly stratégia. Egy baj van vele. Egyszerűen nulla magyarázatot találtam. Hiába van tutorial, ha annyi a tutorial, hogy berak egy mapra ahol erősebb vagyok az ellennél, de semmi magyarázat, tooltip vagy valami. Ez elég gáz.

OKé gondoltam akkor majd biztos a kézikönyvben találok hasznos dolgokat. És ebben is csalódtam, ugyanis a kézikönyvben minden le van írva ami abszolút egyértelmű a játékban (egy két kivétéltől eltekintve, de pl a lényeget nem írják, és ez az ami engem is érdekelne. Az egységek. Mik a különlegeségeik, de még nem is ez mert ez, meg harcérték meg hasonlók le vannak írva a unit infókban, de az nincs leírva (egyébként nagyon jó szövegek vannak az infókban, kár hogy ezzel vesztegették az időt, ahellyett, hogy komoly infót írjanak ami segít a jáékban), hogy melyik egységgel lehet pl. ostromolni? Mert én nem jöttem rá. Vagy hogy miért van az, hogy a lovasságom támadó formációban van, ott áll az ellenség mellett (aki nyílt terepen van) van bőven pontja, és mégsem képes megtámadni. Na ez miért van? Ilyenek le lennének írva nagyon jó lenne...

Hirtelen most ennyi jutott eszembe, ha valaki tudna rajtam segíetni nagyon hálás lennék :)

UI.: Egyébként az 1848 ugyanitt bukott nálam, szép volt jó volt de nem tudtam megérteni, leírást meg nem találtam.