• CsőKujts
    A birka szó alatt leginkább a kihasználást értem. Amerikában kezdték a betiltását ugyebár. Amerikában rengeteget dolgoznak az átlagemberek. Amúgy te nem tudom mennyi adót fizetsz de biztos vagyok benne, hogy téged is kihasználnak. Nem szeretem a Franciákat, de megmondom őszintén nagyon szimpatikus ami most ott történik. Sirak sory nemtom hogy írják, már be is nyújtott valami módosítást és tudod miért? Mert az irodaablakából látja ahogy a feldühödött tömeg rugdalja a kerítést. Itt is ezt kellett volna csak már sokkal régebben. Sajnos birkák vagyunk dolgozunk és arra megyünk amerre terelnek közben a munkánkból olyan emberek gazdagodnak meg akikről fogalmunk sincs kicsodák.

Vegyük csak a tv-t. Már a barátokköztben is észreveszem, hogy elkezdték a "hülyítést". Ez kőkemény pszichológia és ahogy elnézem tökéletesen működik. A lényeg, hogy dolgozz és kussolj. Munka után irány haza a tv elé ott majd jól meggyőznek, hogy jól csinálod amit csinálsz. Azt másnap irány dolgozmi a nagyoknak. Na ez a birkaság.
    Erre parázik rá egy-két ember amikor elszívja a füvet mert az ugyanis kiszakít ebből a taposómalomból és felülértékelteti veled a saját helyzeted. Persze nem mindenki ilyen de az egyszerű emberek hidd el, hogy igen.