és a barátaidat hogy hívod fel, hogy akkor hol s mikor taliztok? lehet, csak én vagyok ilyen baromi ismert ember, de ellentétben veled, nekem nem csak az iskolában/munkahelyen vannak barátaim. Suli után felhívom őket, hogy tali vhol. Ha nem lenen mobil mit csinálnál? hazamennél, megírnád a levelet, elmennél a posátra, feladnád, hogy akkor 3 nap múlva itt és itt? Miért ne lehetne kihasználni a technika lehetőségeit? Fényképezőgép mobilban: Nyilván nem azzal megyek el egy egy hetes túrára a Mátrába fényképezni, hanem viszek magammal rendes gépet, de ha mondjuk megyek az utcán, látok valmi érdekeset, és ne adj Isten nincs nálam a majd másfél kilós fényképezőm, azért jó, hogyha a telómmal tudok, ha nem is olyan minőségű képet csinálni. Zene: A mai mobilok már nagyon jó minőségű zenét tudnak lejátszani. Egy átlag füllhalgató úgysem tud leadni egy bizonyos minőségű zenénél jobbat.
Játék mobilon: Hetente 3x megyek fel pestre, majd 3 óra az út oda-vissza. Tök jó, hogy nem bambulok magam elé meredten, hanem vmivel el tudom ütni az időt. Igaz, nem egy szimulátor a mobil, de logikai játékoknál a grafika tök mind1.
Aztán pár hasznos dolog még: ébresztő, óra, számológép, wap...
Nem mondom, hogy nem tudnék nélküle élni, de nagyságrendekkel megkönnyíti az életem.