• Skynet85
    Na végig olvastam valmennyi hozzászólást:) Szerintem ez már ez önmagában egy eredmény:)Közben a következők fogalmazódtak meg bennem kezdjük a tényekkel annó mikor én állsulis voltam egyálltalán nem volt mobilom közép suliban is aszem csak 3-tól és nem is hiányzott.

Tudom sokat változott a világ tény, hogy egyfajta biztonság érzetet nyújt ha ott van a embernél, de sajnos látva a mai állsulisokat akiket jobban érdekel hogy Pistékének a telóján milyen vagány játékok is futnak mint sem, hogy lemásolják az aznapi matek házit, mert azt már el sem várom hogy otthon csinálják meg:) akkor elgondolkodok, hogy tényleg idelye lenne lépni nem hinném, hogy milliárdokba kerülne egy olyan teló ami csak telefonálásra és sms fogadására lenne jó és mondjuk csak ezt engednék be a sulikba.

Ettől függetlenű otthon meg máshól olyan csilivili mindenre jó de semmire sem igazán telót használhatna amilyet csak a milliomos szülők megengedhetnek neki.

Visszatérve a cikhez nem vagyok egy brutális természetű, de mondjuk ha véletlenűl az én majdani gyerekemet vernék meg csak így saját bevallásuk szerint ,,fun"-ból, akkor én is vinném a videó kamerát és fel vennék velük egy úgyan ilyet főszerepben velük...