• sonic4
    Ez tény, nem vásároltam sulinetben, mert akárhogy néztem nekem előnnyel nem járt volna csak hátránnyal, viszont a környezetemben sokaknak nagyon jól jött. Amíg nem volt önrész tényleg jobb volt.
    Gar ügyek idejéröl nem tudok nyilatkozni, viszont azért kétlem hogy a törvény nem vonatkozik rá.
    Az meg hogy a pénzt 1 év múlva kapod vissza teljesen érthető, hiszen elvileg adókedvezményröl van szó, amit ha van miböl a befizetett adódbol visszakapsz nem ?
    Meg lehet drágább volt a bolti árnál ( nem mindig 20% hanem kevesebb), de utána számolva a visszakapott pénzzel még mindíg kevesebbe került...
    Az meg hogy régi, miután elkezdtek beszivárogni anno az NF4-es deszkák kb. 1-1,5 hónap telt el volt sulinetben, nem régi az a cucc csak késik 1 picit.

Campus: én igényeltem kulcsot úgyhogy tudom miröl beszélek. Kérhetted cd-n vagy letölthetted a telepítőket, de a kulcs volt legális nem a telepítő... (elég hülyén nézne ki...)
    A keycserét csak megoldásnak mondtam újratelepítés helyett.

A neptunt meg személyesen 2x láttam, és írtam is hogy nemtudom, hogy tudta-e, vagy általánosan tudja-e. Az meg hogy van olyan barom aki kritikus időszakban belemegy rendszercserébe, megérdemli.
    És amúgyis a neptun szar volt, szar, ....
    Eleve az egész elgondolás és működés nem tetszik.
    Az etr-t ebböl a szempontbol sokkal jobbnak tartom, csak az UVcsekk fizetést hiányolom.