Utalom a del-amerikai szappanoperákat,mert egyszeruen elvezhetetlenek!
  • Iwant2Belive
    "mai embereknek az kell hogy fingjanak , böfögjenek a filmbe , nem a szerelem / érzelem"

már ne haragudj de magadat égeted lépten nyomom. milyen szinvonalat képvisel egy olyan ember érzelmi és értelmi szinten aki ezekben a hígfos délamerikai szarokban megtalálja a szerelemnek vagy érzelemnek a legkisebb szikráját is?
    Lófaszt sem tudsz a szinvonalas szórakozásról mást meg sem tudsz említeni mint az Elbundyt, képzelem mekkora rálátásod lehet az amerikai sitcomokra például. Téged szerintem odaraknak reggel a tévé elé a nagymama mellé este meg elzavarnak aludni. Az értelmi szinvonalad kb ettől ilyen.

"Én csupán azt mondom, hogy a Rém rendes családnál, a Mónika shownál, a Való világnál és a Győzikénél egyaránt jobbak a dél-amerikai sorozatok."

Miféle barom ostoba egy felsorolás ez már megint?? Meséld el nekem, hogy jött létre az agyadban egy olyan halmaz amibe bele lehet tenni a Tyőszikét, Monikasót meg a Rém rendes családot? Mert mindent a Retek Klub adja? WoW, hát ez aztán nem semmi.

"Egyébként érdekes, hogy a szerelem a szépirodalom témái között szerepel évszázadok óta, a Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézőközönsége vevő."

Micsoda logika már megint. Szóval az agyadban úgy állt össze a kép, hogy mivel a szépirodalom gyakran foglalkozik a szerelemmel ezért a szintél szerelemröl szóló szappanoperák már-már szépirodalmi értéket képeznek ellentétben a Rém rendes családdal. BASZOTTJÓ

"én nézek szerintem színvonalas filmeket is moziban, néha tévében is, ha adnak, de egy krimivel szemben az is nagy előnye a szappanoperának, hogy nem kell rá odafigyelni"

UGYVAN bebuktál, ott ülsz a k*rva TV elött bámulsz ki a fejedből mint egy zombi annak legkisebb igénye nélkül hogy használd az agyadat, vagy hogy elkezdj gondolkodni. TAPS

"Abban is biztos vagyok, hogy sokkal többen röhögnek egy Amerikai Pitén vagy egy hozzá hasonló német ifjúsági filmen, mint egy Jack Nicholson-vígjátékon."

Jack Nicholson nevét durvára nem a vígjátékok fémjelzik de már az is szép dolog töled hogy ismered ezt a nevet. Ha már odaillő nevet akarsz mondani akkor tessék: Woody Allen, azon a magadfajta BIZTOS egyáltalán nem nevet.

stb stb nem fárasztom magam