• irkab1rka
    #22
    Shabba:

    hülyeség. A minőség nem számít. Nézz már körül a gyakorlatban. Hol látsz te 320x200 vagy a fölötti akármilyen tömörítésben szórt adást? Majd fog számítani, ha a hálózat felnőtt hozzá, de addig a tartalom számít, és a hírek sebessége. Az űrhajó fellövését vagy a marsraszállást élőben követni, egy háborúból vagy egy lóversenyről közvetítést nézni hozza a csúcsnézettséget, nem az, ha egy színházból divx-ben jön 1280x1024-ben az adás...

    A multicast-ot meg szerintem felejtsd el :DDDD

    Alig hiszem, hogy bármilyen jelenleg kiépített hálózat elbírna 50000 műsorszolgáltató multicast-ját, márpedig ha a tévéműsorokat felrakod netre azokkal a paraméterekkel, amikről beszéltem... :)))

    A fizetős műsort továbbra is a helyi szolgáltatód fogja nyomni, ha szerencséd van digitális adást nézhetsz 2-10 éven belül néhány magyar szolgáltatónál (úgy értem hogy a végpont is digitális, nem csak az, amit felnyomnak a műholdra vagy bele a kábelbe).
    A neten szórt adások meg megmaradnak a hirek, vicces videók és reklámok színvonalán, mert ott a reklámeladás a lényeg, és ahhoz tartalom centrikus adás kell (köll a mazsola a kalácsba)

    Szerintem ;)