• szal
    #51
    Nem meglepö részemre, hogy amíg a Franciák nem ellenzik a másolás/copy szerü logikus eljárást.
    Hiszen minek az eredetit koptassam!? Hordjam, törjem stb. Ezen felfogásban csak a harácsolók kapnak 'hülyét'! VETT VOLNA tölem MÉG EGYET -HA már ANNYIRA KELL NEKI!
    Tehát nem a, zene, film, terjesztése a fontos a begyepesedett FEJEKNEK! Csak a harácsolt "hasznuk-at" FÉLTIK! Szerintem. Az a megalázó eljárás, hogy a hordozó árában benne van a, csak azért is lopónak tekintett felhasználó büntetése, valamint a gyanusító haszna. IS! Egyszerüen az ártatlanság válelmének a figyelmen kivül hagyásán túlmenöen. Törvénytelen, sértö a személyekre és az Állpolgári Jogokra! Ha nem lenne ez a adózott terméket megadóztató szervezet és a törvénytelen eljárása: egy CD 45%, DVD 54%,valamint
    a flash memória 60-65 szalékkal lenne olcsobb mint most!
    Maximálisan egyet értek Tetsuo véleményével!
    És biztos, vagyok benne, hogy die Frau "szakértö"
    elég sok érintett részvénnyel rendelkezik, ha már ésszel nem is fogja fel a károkozását. A saját szemétdombját persze, hogy védi. Nekünk? Drágán!
    Ez saját érdekéböl érvényetítitett jog sértés.
    De. Ez csak csak a jéghegy csócsa! A németek tegyenek amit amit akarnak otthon. Nekünk éppen elég csapás az ARTISJUS (természetesen csupa ki betükkel írva)! Mert pénzhajhász csoport a kultúra és a müvészek ellensége! Csupáncsak azért mert olyan magas árakat gerjeszt (magának) ami a fogyasztók nagy részének nem elérhetö.
    Van egy régi mondás.
    -Nem mindegy, hogy 10db-ot adok el 100 Forintért. Vagy 100 darabot 10 Forintért!-
    ezért van az, hogy nem a harácsolók a sikeres 'kereskedök!
    Pedig az igazság és a béke jobb lene