• assdf
    Egyébként a sulinet még mindig túlárazott. Elég csak megnézni az usanotebook.hu-t például.20-30ezres árkülönbség van ugyanazon termék sulinetes és nem sulinetes ára között, természetesen a sulnetes javára.Na most ha figyelembe veszi az ember hogy igy már csak 30 e ftot sporol, ráadásul azt is csak jó egy év mulva kapja vissza, akkor már nem is biztos hogy megéri sulinetre venni.Arról nem beszélve hogy az összes garanciális ügyük macerás, mert ha vmi rossz akkor ahol vásárolta a terméket az ember ott nem szerelhetik szét, hanem vissza kell küldeniük a nagykernek,az ráül, megnézi mi baja stb, majd ha kész visszaküldi a kiskernek aki szól nekd hogy mehetsz érte.Ez nem sulinetnél max két hét, utánna vagy cserélik vagy kifizetik az árát, sulinetnél meg gyakorlatilag nincs felső határa hogy mennyi idő mulva hajlandóak megjavitani.Nekem tavaly volt egy hibás procim, (de nem mindig produkálta a hibát csak időnként), amit visszavittem és MÁSFÉL hónap mulva kaptam meg az ujat (mert ők is rájöttek hogy tényleg rosz és kicserélték), addig persze vettem egy uj nem sulineteset mert másfél hónapig nem engedhettem meg magamnak hogy ne használjam a gépem.
    Arról meg tényleg nem bszélve hogy a gép további bővitése is nagyon macerás, meg drága etc... nekem a sulinet leirta magát.