• Mike at home
    #54
    szerintetetek amikor volt szigorusag, fegyelem, akkor nem vertek egymast a gyerekek? dehoigynem! Azert tipikus mentalitas, nem a szulo tehet rola, nem, hanem a kornyezet, mert nincs REND, FEGYELEM meg TERROR. Kivancsi lennek, hogy a nagy rendimadok tudnanak-e olyan korulmenyek kozott elni, ahol folyamatosan megalazza, terrorizalja, megfenyiti oket a tanar, nevelo (ezt aztan majd tovabbadjak a gyegebbnek amikor senki sem latja)
    A gyerekek brutalitasat nem vasszigorral es fajdalommal, szeretetmegvoinassal kell megszuntetni, hanem odafigyelessel, szeretettel. Normalis lelkuletu gyerek ilyet nem csinal, illetve 10-12 evesen meg nem gondol bele, mit is tesz, annak milyen hosszutavu kovetkezmenyei vannak. Azert mert gyerek. Nem egy kis felnott. Az agressziora nem agresszioval kell feleni, mert attol az az ember egyfelol sunyi masfelol igazi zsarnok lesz. Erdekes modon mindig az a geyrek verekszik az iskolaban akit otthon is vernek, vagy mentalisan bantalmaznak, es nem azok, akiket meghitt meleg csaladi feszek var otthon. Foglalkozni kell a gyerekkel, idot kell ra szanni.

    Egyszeruen elkeserit amiket irtok. Empatia teljes hianya, agresszio, borton, halal, kihereles. Miert gondoljatok, hogy masok folott annyira jo itelkezni? Mennyivel vagytok ti tobbek azoknal, akiket elitelnetek?