• droland
    Köszönöm a bemutatkozást, szia én droland vagyok :)

"Sokan hozzászóltak már, de egy dolgot kifelejtettetek (fú de sok t) említeni: IE6 csak microfos szutyok oprendszeren fut.
    FF minden eddig látott oprendszer alatt megy."

Egy átlag ember - megpróbálom kihansúlyozni: EGY FULLOSAN átlag ember - a következőt csinálja, mikor böngészik: beüt egy weblap címet, majd olvasgat és klikkelget, klikkel, olvas. Beüti a freemail, ír, csatol, küld. No most hidd el nekem, hogy 100 munkatársból 90 ilyen. ILYEN ÉS KÉSZ! Ezek az emberek magasan sz*rnak arra, hogy milyen OS fut, magasan sz*rnak arra, hogy mivel böngésznek.

Elhiszed e azt nekem, hogy ETTŐL függetlenül, mikor felraktam akár FF-t, akár Avantot, 3 napon belül törölnöm kellett, mert NINCS E BETŰ AZ ASZTALON, nem BÍRJÁK megérteni a füles böngészést, és hogy a freemailnél miért kell külön engedélyezni a felbukkanást, MERT NEM A KILÉPÉSRE kattint, hanem az x-re és a popup blokker nem engedi be "biztosan kilép?" új ablakot.

Sírtak, sírtak, sírtak, igazgató úr jött, hogy mi a sz*r, hiába magyarázod, ŐT EZT NEM ÉRDEKLI!

És hidd el nekem, hogy ahol NEM AZ IGAZGATÓSÁG dönt arról, hogy szoftver csere így, úgy, ott meg van "kötve" a kezed.

Az emberek ilyenek. Hidd el nekem, ez van. Sajnos, nem sajnos.

Az a legnagyobb probléma, hogy az ide beíró emberek, akinek mi sem egyszerűbb mint X szoftvert lecserélni Y-re sok embernek annyit jelent, mintha most "nekünk" kellene egy 100 oldalas beszámolót írni arról, hogy az újonnan feltárt egyiptomi lelet miért is olyan fontos.

NEM TUDJÁK ITT SOKAN ELKÉPZELNI, hogy aki nem pc előtt dolgozik, az:

1/ NEM ÉRDEKLI! Egyszerűen számára az nem mérték és értékadó, hogy mit használ - és bizonyos szempontól igazava. Bizonyos szempontól NINCS igaza, de HIÁBA MAGYARÁZOD, NEM ÉRDEKLI!!!

2/ És minden egyes PICI újtól úgy megilyed, hogy kiszalad a világból. NEM AKARJA megtanulni, mert nem ÉRDEKE, és hogy előzőleg ismételjem magam: és bizonyos szempontól igazava. Bizonyos szempontól NINCS igaza, de HIÁBA MAGYARÁZOD, NEM ÉRDEKLI!!!

Ezt nem értik meg itt sokan, hogy az emberek 90%-át úgy nagyjából TÖKÉLETESEN hidegen hagyja, amikről itt mi vitatkozunk...

És megmondom őszintén, kicsit irígylem is őket emiatt...