• SlyFory
    Látom itt többségben vannak az iwiw ellenes hozzászólók. Hagy törjem meg kicsit a lelkesedéseteket. A rendszerbe abszolút nem lehetlen bejutni, max későn ébredtél.(VG üzenetére) A rendszer legalább 15 szerverből áll, de ha egy nap 12Millió oldalletöltés van(!!!!!) megnézem milyen szerver(ek) bírja ezt teljes sebességgel kezelni. Ha bennt vagy elég a valós neved a sulid és a korod megadni, ahhoz hogy egyértelműen beazonosítható legyél. Én speciel semmilyen elérhetőséget, képzettséget nem adtam meg, mert nem is kell, ha pedig vki ezekkel él vissza azt meg leszarom.(3.hozzászólónak) Valóban van egy réteg, aki csak divatból, csupán a minél nagyon "szám" elérésére törekszik, de az ilyeneket wiwen belül is lenézik.(okosszöszi) Ha valóban arra használod a programot, amire kitalálták, kialakíthatsz egy olyan belső kört magad köré, ahol élmény a hozzászólás a közös chatbe, mert mindenki ismer téged. Nem személytelen fórum, ahol mindenki össze-vissza írogat. Személyszerint több éve nem látott rokonaimat találtam meg, ami higyjétek el hatalmas élmény. A vádjaitok nagy része teljesen alaptalan, és nekem úgy tűnik egyik-másik hozzászóló soha nem is volt tag, így pedig véleményük is hiteltelen.