Formula One 06
  • CHEAPBOY
    #21
    Hu de sokáááá jelenik meg, en meg mar szenne jacottam magamat vele:DDD

    Nem lett rossz, sajnos pont amikor már csak a vacak V8asok kerregnek az autokban talaltak el vegre aranylag a TVben hallhatohoz a legkozelebb a motorok hangjat, a V10es eraban a fejlesztok ugy nez ki még süketek voltak:)

    Mas tapasztalat hogy az auto konnyebben kihozhato a sodrabol (alap setuppal, amit sokan nem szoktak valtoztatni) de ezt a futomuvel lehet finomitani).

    Az idomero rendszert aranylag jol vittek at a gameba, minden adat a kepernyon a 06os eredetinek a megfeleloje, ugyanazzal a designal, végre ami a 05bol hianyzott 5 körülöttünk levő pilótának tudhatjuk a hozzánk viszonyitott távolságát.

    Aztááán, a mi idejeinket mar ugy meri hogy kiirja minden szektorban mit mentunk, s nem a legjobb körét figyeli mindig, hanem az adott szektorban valaha futott legjobbunkhoz viszonyitja az aktualis részidőnket (igy kicsit kényelmetlenul lehet követni az egesz körös teljesitmenyingadozast, de megszokható).

    A versenyeke elejen vegre van felvezető kör, nem nagy cucc, de legalább már valami:)

    Az AIról nemnyilatkozok mert a véglegesig még finomitjak ez 99% mert jelenleg eléggé ingadozó a teljesitményuk. Van palya (csak a hard modrol beszélek) ahol akarmit csinal az ember 2-3Mpvel elverik mint a rongyot, van ahol meg boven adunk neki ennyit, mikozben nem vagyunk nagyobb zsánerek a pályán.

    Grafika pöttyet javult, de alleesesre nem kell szamitani, elvegre ez tsak PS2.

    Röviden ennyi.