• [Jakuza]
    Ne csipegesd le a mondatok veget oreg.
    Igy en is tudok toled idezni.

1. abban az idoben bovithetetlen volt.
    Igaz te akkor 90ben mar vettel hozza 060as PPC procit, igaz meg nem is gyartottak. :P
    2.Igaz az allitasod szerint te vettel Nemetorszagban 87ben vinyot az amigahoz vezerlokartyaval 30K-ert, igaz nagy kar csak a vinyo volt akkoriban 80k.
    De te aztan ugy hazudsz mint a vizfolyas es hogy ellenkezz velem ilyeneket allitottal.
    3.

Commodore A500 29990Ft
    Rochard HD controller A500/A500+ 17900Ft
    80MB Harddisk 24990Ft vagy 120MB HDD 36990Ft
    http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/CoV38/cov38.html

Te szerinted kevesebbe kerult a vinyo es vezerlo mint a gep., en azt mondtam ez nem igaz mert kozel a duplaja volt.
    Veletlenul itt egy 93as ujsag amiben a magyar arak fel vannak tuntetve alatamasztva, hogy milyen zagyvasagokat beszeltel mar akkor is.
    Az egerrel kapcsolatban meg ekkora hazugsagot az eletemben nem lattam, mondjuk jellemedbol fakadoan tuti.
    Veletlenul te irtad le hogy a 80as evekben nem letezet eger PChez.
    Meg azzal s4em voltal tisztaban, hogy az eger hogyan fejlodott a szamitastechnikaban.Te szakember.
    Csakhogy mindenki lassa mirol is van szoÉ

DEZ:
    "1988-ban, 18 éve... PC-hez akkoriban még asszem egér sem volt"

Erre en leirtam, a kutfejembol , Wikipedia nelkul, veled ellentetben te zseni.

Szo szerint idezve:

""1963 fejlesztettek ki az elso egeret, de amugy 1970ben kezdett elterjedni a "X-Y Position Indicator For A Display System". Aztan a Xerox meg ebben az evben atvette a megoldast, majd 1973ban az Apple Lisa.
    A szemelyi szamitogepekkel 1983 kornyeken mar majdnem mind volt eger.
    Sot a pl az IBM PC Juniorjaba meg fenyceruza csatlakozasi lehetoseg is volt.""

Tehat vessuk ossze a hazugsagoddal ?

DEZ
    'Már a '80-as évektől minden PC-hez volt egér.'

JAKUZA
    A szemelyi szamitogepekkel 1983 kornyeken mar majdnem mind volt eger.

Szoval nem vagy kicsit sem jellemtelen.