Csaba#8
Ez egyéni vélemény. Szerintem meg egyre jobb lesz ez a sorozat. Az undergroundot 2-szer nyomtam végig, aztán teljesen meguntam. Az Underground 2-t 3-szor, aztán letöröltem. Annak a játéknak a hangulata nagyon jó, nincs kizárva, hogy még később előveszem. A Most Wantedet is 3-szor nyomtam végig (mindig más autókkal), és még egyáltalán nem unom. Szerintem kurvajó lett.
Ezek végre olyan játékok, amik megütik a Street rod hangulatát (főleg az utolsó kettő).
Számomra az etalon az utolsó kettő Need for speed és a legeslegelső (1995-ös). Ez még dos-os volt, de még mindig rajta van a winyómon, és rohadt jó dolog néha elővenni.Ezeknek a legjobb a hangulata. A többi nfs-t is toltam, de hosszabb távon csak ez a 3 az, ami maradandó. A többiben is vannak jó pillanatok, de a részemről hamar meguntam őket.
Egyébként számomra az lenne az etalon, ha a legújabb nfs-t a régi Street rodra, street rod 2-re építenék, összevegyítve az underground 2-vel és a Most Wanteddel. Az lenne a csúcs!
Régi 57-es T-Bird, Chevrolette Corvette, Impala, Ford Sedan, Ford Mustang. Aki nyomta a Street Rod-dal annak idején, az tudja, miről beszélek. Újra lenne a játékban a "The King" a maga 63-as Corvette-jével. Ez lenne az igazi.