• BlackRose
    Persze, meg rögtön be kell tiltani a repülőgépet is, mert annak a biztonságát sem tudjuk garantálni ide-oda már lassan 100 éve. Több mint 1 milliárd bankkártya van használatban, aztán néhány ezer ügyfélnek az a szerencsétlensége van, hogy kirabolták és mindjárt be kell tiltani. Sőt az ajtókat is a kukába és mindent be kell falazni, mert az ajtót is ki lehet nyitni, nem biztonságos, nem tudjuk garantálni a biztonságát, be kell tiltani. Emberek mikor fogjuk már fel, hogy minden csak illúzió, a szabadság, a biztonság... alapjában semmit sem tudunk garantálni, de azért nem jelenti, hogy nem szabad élni. Az egyetlen dolog amit elveszíthetsz az nem más mint az illúziók. Technológiának való kiszolgáltatottság? Az meg micsoda, mert én akármennyire is erőltetem az agyam nem tudom megérteni. Ugyanis nem vagyunk semminek sem kiszolgálva, csak eszközöket alkotunk amelyek könnyebbé teszik életünket. A bankártya nélkül számtalan dolgot lehetetlen lenne megcsinálni, ehhez hasonlóan új lehetőségeket fog elénk tárni az RFID is meg a többi jövőbeli technológia. Emberek miért nem megyünk vissza a barlangokba, nem akarok kiszolgáltatott lenni a villanyáramnak, a gáznak a közlekedésnek, vagyis a technikának, olyan szép és jó a sötétben ülni a hideg barlangban, és gondolkodni a semmin, vagyis azon a kevés dolgon amit a civilizáció vivmányai nélküli primitív agyunk egyáltalán el tudna képzelni.