BlackRose#29
Én nem szoktam senkit sem alázni, úgyhogy nemtudom mire gondolsz. Különben ezt nem is én mondtam. Alapjában azt sem állítottam, hogy a rendszer használhatatlan, de nem tudom elfogadni azt sem, hogy 100% biztonságos (és magad is leírtad, hogy ki lehet olvasni csak persze nem a Lacika délutáni iskolai feladatára, de profi modon megoldható), persze a fennáló kérdés, hogy érdemes e valakinek a kártyán levő viszonylag apró összegért ilyen dolgokat csinálni, mert szerintem nem. Éppen ezért praktikus értelemben a kártya biztos, elméletben meg nem. Különben nem rendelkezek nagy tudással a kártyákról és nem ezt nem is mondtam, viszont alapvető logikával is az ember sokszor elegendő szinten megértheti a dolgokat. Persze nem profiként. Éppen ezért nem alázok senkit még akkor sem ha az én területemről lenne szó, akkor sem. A kártyák pedig nem az én teröletem. Viszont az nem jelenti, hogy elfogadom azt a kijelentést, hogy egy hardware-ből nem lehet valamit kiolvasni. Azt, hogy bonyolult, meg, hogy értelmetlen azt igen, de hogy lehetetlen azt nem. Na mindenesetre köszi, hogy elmagyaráztad a chipkártya működési elvét.