• Mardel

"Mar ne haragudj, de az RSA 50 ev mulva is fain lesz, hiszen maga az eljaras jelen pillanatig mar kozel 30 eve bizonyit..."

Az lehet, hogy nagyon nehéz visszafejteni a jelszót, de az ilyen esetekben nem ezt az eljárást választják sztem. Megkerülik, és kb 45 perc alatt elérhetőek az a datok a vinyóról.

Én kipróbáltam, DriveCrypt-tel lekódoltam 2 partíciómat, sokáig kódolta volan és leállítottam (itt basztam el), hibaüzit kiírt, csak nemfoglakoztam vele. Aztán újraindítottam a kódolást és amit elöször lekódolt azt is átkódolta, megvártam míg befejezi. Mikor befejezte nemtudtam behozni a vinyómat. Nemsegített semmi csak egy format. De gyorsformázást csináltam, ami csak az adatokat törli. Mikor leformáztam ráeresztettem a getdataback for ntfs progit, hogy megnézzem mit talál. Kb 15 GB zenét szereztem így vissza 30 GB veszteségből (abban a 30Gbban nemcsak zene volt, sajnos a ballagási képeim mind eltűntek, mert képeket nagyobb hibaszázalékkal állít helyre).
    Szal ez az egész "kódolás" baromság, ha valamit szeretnének megtalálni, úgyis megtalálják, nem rejtheted el, és amit leírtam az csak egy "egyszerű" megoldás, de ha vmi komolyról lenne szó, akkor ott van a KÜRT KFt. ugyebár...