• Capra Ibex #133
    Nem tudom... Naív dolog azt gondolni, hogy elég közbelépni ha túlságosan el akarnának szállni?
    Lehet.. Akkor igazad van most kell tisztázni a szabályokat.

De ez csak akkor történhet meg ha az említett civil szervezetek nem utasítják el az RFID-t (és jövőben egyéb technológiákat) hanem inkább tárgyalni próbálnak megfelelő intézkedések bevezetéséről (kódolás, adatok tárolása, stb).

Problémás, mert a szabványokat a mérnökök alakítják, utólag ezen nehezebb változtatni.

(Ruhákon gondolom címkén, vagy valami eltávolítható helyen lesz, szóval amit írtál attól nem kell félni... Gondolom. Remélem... Nem szabad a politikusok "hozzáértésére" bízni.)

Látom én a szép új jövőt, hogy viszem a kis pda-m/mobilom/célszerszámom a boltba, elhúzom a termék előtt és akkor szépen megjelenik nekem minden információ amit valaha tudni akartam (meg az is amit nem) (hazudni itt is lehet, csak tágabb keretet kapnak rá :)).
    Vagy elküldöm a robotot a boltba az meg megveszi amit akartam (máris látjuk mennyivel jobb az RFID mint egy hagyományos vonalkód :D).

Most már biztos. Az emberiség előbb-utóbb ki fog halni.