• fishguy
    hat ez lol foleg akkor ha ekkora kacsa! En cork-ban Irorszagban lakok nekem Smart adsl2-m van 3m/256K szerintem ez is eleg nagy kulombseg egyebkent ha valaki tudna segiteni egy problemaban(tudom hogy nem sok helye van itt de most legalabb latok olyan tagokat is akik tenyleg ertenek a temahoz...) szal a problemam: az netem kb 15 percet megy aztan 2 percet leall aztan megint 6 perc aztan 3 nincs aztan... szal csunyan akadozik a gepem egy hp zd8639ea a Smarttol egy aolink dr814-es adsl2 modem routert kaptam(csípshit Huawei gyartmany) betelefonaltam a Smarthoz es ok azt agyaltak ki hagy hosszu volt a 10 m-es halokabelem es ezert gyenge a jelem hat ezt nem igazan tudom elhinni de azert visszatertem az eloszobaba a telefon melle es az altaluk adott 1.5 meteres kabellel is akad a net de tenyleg nem annyit.A routeren vegrehajtottam firmware frissitest a smart weboldalan talalt kepfile-al(DR814V100DD028.img) nem igen ertek hozza mi lehet a problema, ja es amikor elmegy a net az act led azeret meg villog csak nem annyit... Ha valaki tudna segyteni nagyon halas lennek az emil cimem:[email protected] vagy ide a forumba thx elore is.