RPG+Kaland+Akció
 • STREEX
  #1
  Úgyláttam még nincs topicja.


  Nekromanta jegyeket magán viselő - többfajta befejezéssel szolgáló - 3D kalandjátékon dolgozik a cseh Ra Images. Középkori angliában Nicholas Farepoynt nyomozót játsszuk, aki képes kivallatni a halottakat. Felfedezzük a sötéten fenyegető világot és Cavorn lassan haldokló városát, ahol megbüntetjük a kárhozottakat. Gyógyfüveket gyűjtögetünk mágikus italok készítéséhez, amelyek képességeinket erősítik. Meggyilkolt lány ügyében kezdjük meg a nyomozást. Hamarosan egyre több hulla kerül utunkba, a város meg vészesen csúszni kezd az őrület szédítő mélységeibe. Szörnyű titok nyomaira bukkanunk, amelynek sosem lett volna szabad a felszínre kerülnie. Gyermekgyilkosok mellett kutak vizének megmérgezői és családi házak gyújtogatói akadnak horgunkra. Úgy néz ki, főhősünkben két személyiség harcol egymással: A modern bestiavadász és az ősrégi nekromanta, aki beszélni képes a halottakkal.


  A Daemonica a démonok ősi nyelve, amelyet a világ létrehozásakor használtak fel. Akkoriban az erő szavainak elsuttogása hegyeket emelt a magasba és csillagok fényét gyújtotta fel az égen. Folyók indultak útjukra és fák borultak lombba, madarak fakadtak dalra és szörnyek növesztettek karmot a teremtés szavainak hallatán. Nap robbant fénybe az örök éjszakában. Bevilágította a Földet és megkezdte örökké ismétlődő sétáját az égen.


  Az emberi történelem során beszélt összes nyelv a Daemonicából ered. Talán minket szántak a világ urainak, hogy használjuk az ősi nyelvet. Ez volt az örökségünk, teremtésünk jegye. Bármi is volt, mára elpusztult számunkra. Csak szótöredékek maradtak fenn. A Bestivadászok még átadták utódaiknak, amire emlékeztek belőle. Ennek az örökségnek a segítségével juthatunk el az élet és a halál mezsgyéjére és beszélünk a meggyilkoltak lelkeivel.

  info:hw