assdf#32
Igen de ez kb szintén olyan mint az orosz gáz.1 hónap tartalék van.De mi van utánna?
Na mind1 végülis engem nem érint a dolog közvetlenül,csak arra akartam rávilagitani hogy itt bizony komoly csatározások folynak, mindenki blöfföl ezerrel meg sunyizik, de ez az egész csak a pénzről szól.Nem vagyok ms párti, de miért nem azt kérik az mstől hogy a telepitéskor lehessen választani az összetevők közül?Talán ezért mert ez egy teljesithető kérés, de utánna viszont be kéne fogni a száját az összes többi cégnek akik eddig ezzel az indokkal jöttek az ms ellen.De mivel ez egy teljesithető kérés lenne, ezért ezt nem kérik mert ők járnának vele rosszabbul, hanem csupa olyat kérnek aminek 1,nicns semmi értelme és a hülyeség tetőfoka (médiaplayer kivétele)
2,olyat amit igazán egyik más kereskedelmi cég sem tenne meg,nem adná ki a forráskódját, a fejlesztéseit stb.
tehát végső soron ez egy patthelyzet,mert a kérő fél nem olyat kér ami reális és elvárható lenne, a vádlott cég meg nem teljesit irreális dolgokat.