• strogg
    Nem hinném, hogy összeomlana az európai informatika. Aki eddig vett wint, annak a frissítések a neten keresztül ezentúl is a rendelkezésére fognak állni. Ha pedig a kereskedelmet felfüggesztetik , akkor legfeljebb az új gépekre a jelenleg raktárkészleten lévő winek kerülnek fel. Tehát egy hónapig kb: menni fogm inden rendesen ,legfeljebb a új készletet nem hozhatnak be. Ez bőven elég ahhoz, hogy az m$ magába szálljon. Biztos vagyok benne, hogy amint meghozzák ezt a határozatot, 72 órán belül minden doksi az EU asztalán fog heverni.Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy lenne lehetőségük olyan határozatot hozni, ami 1. a tagországokba MÁR a határozat előtt beszállított winek értékesítését célozná, 2. ha így lenne, akkor sem lehet olyan döntést hozni, hogy a termék értékesítését felfügessze minden tagország minden kis számítógép kereskedése. Ez vicc. Ha embargó is súlytaná az m$-t 1: kiba. gyorsan észre térnének, 2: 1 hónapig kb: valszeg nem lenne gond az OEM piacon 3: ha mégsem így történne, akkor is a cégeknek nem jelent súlyos gondot felfüggeszteni az új gép vásárlást amíg a; az embargót felfüggesztik b; alternatív megoldásokat vizsgálnak meg.szerintem: A szituból az m$ kerülne ki igen súlyos sebbel.