• Equ
    "Sajnos nem értek hozzá, nem vagyok jól képzett biztonságossági rendszermérnök"

Ezt bebizonyitottad már többször is, ezért is röhejes, ha megpróbálod előadni, hogy a winben olyan dolgok nyúlnak a nethez amiknek nem kéne... Nem vagyok olyan szakmai szinten, hogy ezt meg tudd itélni, ami még önmagában nem baj, ilyenkor fröcsögés és fud helyett, rögziteni kell a forgalmat és kérdezni olyanoktól akik mélyen ismerik a rendszert. Hidd el, igy egészen más reakciókat fogsz kapni és közröhej tárgyává sem teszed magad.

"Csak megemlítettem, arra célozván hogy miért gondolok azt amit."

Az a baj, hogy nem tudsz eleget ahhoz, hogy következtetéseket vonj le számodra ismeretlen dolgok alapján, lásd bővebben fentebb.

"Ne legyél olyan biztos benne hogy gyenge képességekkel vannak megáldva "

Lásd párhuzamos oo topic, hogy milyen képességekkel is vannak megáldva a ms-os programozókhoz hasonlitva.

"Kérem hogy ne hasonlítsunk össze egy >2000 programot tartalamazó disztribet egy winnel"

Ezért is adtam csak linux kernel forrás méretet (6 millió sor) teljes ms oprendszerrel, alkalmazói programokkal, mindennel (nt4 5 millió sor). Ebből kellett volna felfogni, hogy a kernel méretek egyáltalán nem térnek el olyan mértékben (főleg nem a win javára) mint azt korábban állitottad. Nagyjából hasonló méretűek, igy ezen a szálon nem lehet levonni következtetéseket, hogy melyikben lehet jobban elbújtatni backdoort. (ha teljes rendszert nézünk, akkor természetes a debian 200 millió soros forrásában sokkal könnyebb, mint egy xp 40 milliójában, kernel szinten nincs különbség, és adott funkcionális esetén sincs komolyabb)

"ahol nem a hozzáértés és az intelligencia számít, hanem a papírok"

mifelénk csak az számit, a papír az utolsó... Nálunk egy IT-s felvételi 80% szgép előtt zajlik, nem az érdekel minket, hogy milyen papirja van, hanem hogy mit tud. Ha nem tud eleget, repül...

"Nem tudom hogy mi a bajod azzal ha egy átlagjúzert nem érdekel hogy miért is akart valami valamit is csinálni"

Addig semmi gond, amig ezt úgy tálalja, hogy nem tudja mire jó és inkább blokkolta és nem úgy, hogy burkoltan elkezd fud-olni és fröcsögni, hogy biztos backdoor vagy info szivárogtatás...
    Ha mégis ezt teszi, akkor a minimum, hogy ezt komoly szakmai felkészültséggel (korábban részletezett módon) TÉNYEKKEL bizonyitja, különben a közröhej esete lesz...