• Equ
    #213
    "'Mivel nyereségesen működik a gazdaságom, megtudom venni a szomszéd gazda földjét is. És így tovább az összes földet a Föld nevű bolygót. Ebből következik, hogy az egész világegyetem is az enyém lehet minden galaxysával.'"

    Jaj, csak egy teljesen rossz példára futotta a nagy logikáddal? Leforditom, akkor a saját példádra, hogy miről is van szó, hátha felfogod.

    Van egy X méretű földterület (a teljes win forrása) neked pedig Y méretű pénzed (erőforrásod) amivel megveheted/feláshatod/bombát kereshetsz benne. Ebből a pénzből tetszőleges részhalmazát megveheted az X méretű földnek és rajtad kivül több ezer ember létezik és mind-mind "megvásárolnak" sztinén tetszőleges, őket érdeklő területeket. És ehhez jön még hozzá az a tény, hogy idézlek "Kínai kormány? Valaki?"-k akkora Y erőforrással rendelkeznek, hogy az egészet egyben képesek átnézni/megvenni. Mert, ha valaki egy teljes linux disztribet végig tud ellenőrizni, akkor a wint is végig tudja, mivel a linuxnak csak a kernele 6 millió sor, mig a teljes NT4 forrása nincs ekkora. Amúgy egy teljes debian disztrib 200 millió soros is lehet, mig egy 2003 server kb 50 millió soros. Persze a valóságban senki (sem "Kína" sem "Valaki") nem képes egy debian szintű disztribet végignézni, de ez már elhanyagolható melléfogásod a többi baklövéshez képest. A lényeg, hogy amennyire egy linuxot át lehet nézni, ugyannyira a wint is, ezek alapossága az elérhető erőforrásoktól függ. Na irány vissza az iskolapad...