Su0my#50
OLYAN BUTÁK VAGYTOK!!!! Miért kell sajnálni a Microsoftot? Könyörgöm, veszik ki a zsebetekből a lót. pedig korántsem ér anyit egy windows, mint amennyit kifizetünk érte! Nehogymár könnyeket hullajtsatok azért, mert a többmilliárdos tőkéjükből(ami csak hever a bankszámláikon, bármikor bármire bevethető összeg!!) ki kell fizetniük 1- 2 miliót.. persze nem forintban, de nehogymár őket védjétek, SÖTÉTEK! Én egy szóval nem mondom, hogy az EB-ben olyan emberek ülnek, akiknek kéne, de igenis, mint már előttem oly sokan elmondták, kordában kell tartani ezeket a multikat, különben nem csak sci-fikben lehet látni azt a helyzetet, hogy a nagy vállalatok irányítják a világot.. És tökmind1, hogy ennyi erővel meglehetne támadni a 'DOS kivételével mindent', de rajtuk fogást kell találni-én is WMP-t használok és qrvára nem IE-t. Megmondjam hogy néz ki egy telepítésem? FElteszem az XP-t, majd a vírusirtót stb és LETÖLÖTÖM A LEGÚJABB WMP-t MEG A FIREFOX-ot... Pedig integrálva van-ebből semmit sem veszek észre. Így is úgy is le kel ltölteni a legújabb progikat-akkor meg miért lenne olyan rossz, ha kihagynák mindezt belőle? Senkinek sem lenne semmi baja, csak az olyan idiotáknak, akik hülyék letölteni 2 perc alatt ezeket a programokat, és végre a Microsoftnak is, akik néhol talán még el is vesztenék a vezető helyüket(pl böngésző terén). Mondjuk nyilván kell valami alap böngésző, de sztem simán bele lehetne tenni IE uninstallert is...