Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.



Update #605-ben. Nem lesz.


  • angyal016
    #713

    Kiáltvány a józan többséghez

    Mindannyian látjuk hazánk, nemzetünk, népünk helyzetét! Ismerjük a nyirkai jóslatot, de nem kell hozzá jóslat, hogy nyilvánvaló legyen, hogy polgárháború felé sodródunk!
    Arra hívjuk minden igaz szívű honfitársunkat, hogy józan eszére hallgatva segítsen elkerülni a véres harcokat! Látjuk, hogy ősz óta hogyan sodródunk egyre mélyebbre a válságba! A tiltakozások, szavunk felemelése nem talált meghallgatásra! Ez pedig erőszakot szült, s az erőszak további erőszakba torkollott. Nem kell hozzá nagy ész, hogy megértsük, a gumilövedék után már mi következik! A híradóba bejátszott felvételekkel készítenek fel minket arra, hogy mit várhatunk tőlük! Ez nyilvánvaló provokáció is, hogy a kedélyeket még jobban felborzolják, és ismerve a magyarok lobbanékony természetét, belesodorják a háborúba!

    VALÓBAN EGYMÁSRA AKARUNK LŐNI?!
    KI A VALÓDI ELLENSÉG?!

    A józan eszére hallgató többséghez fordulok, hogy ne az indulatainkra hallgassunk! A nyiraki jóslat minden szava bevált eddig, de ez nem jelenti azt, hogy ne változtathatnánk meg jövőnket! Ez csak figyelmeztetés, és nem az egyetlen!
    Forduljunk őseink bölcsességéhez! Természetesen ők sem hagyták magukat kihasználni, ha kellett fegyvert ragadtak! Csakhogy Nagyboldogasszony Anyánk nem hagyott minket magunkra, és most is óva int a meggondolatlan cselekvéstől! Még nincs itt az ideje a fellépésnek! És nem az éles lövedékekhez kell fordulnunk! Leginkább azért sem, mert az újra az idegen haderő behívását fogja magával hozni! Nem volt elég, hogy már mindenünket eladták?! Ne szolgáltassuk ki magunkat, népünket, gyermekeinket idegen katonák kénye kedvének! Láthatjuk, mi folyik máshol!!!!
    Arra hívok fel mindenkit, hogy március 15-én ne menjen az utcákra! Csendben ünnepeljen mindenki az otthonában, legyen ez egy csendes távolmaradás, ezzel fejezzük ki hazafiságunkat, és hogy okosabbak vagyunk ellenfeleinknél!
    Várjuk meg a tavaszt, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét, az lesz a jeladás! Akkor Lelkünk erejével és az Égiek segítségével kezdjük meg felszabadításunkat!