• SniperWolf
    #17
    Kedves toya4!

    Belátom kicsit elvetettem a súlykot. Szóval maradjunk civilizáltak. Nem foglak sértegetni. Jogod van a saját nézeteidre. Bocsánatot kérek, ha meg sértettelek.
    Mivel főként csak a híreket olvasgattom, a beszólásokat csak ritkán,így nem ismerhetem világ nézeteidet.
    De amagad is mondtad: "Azért mégiscsak más a felépítése mint egy allah hőbörgő országnak ami küzépkori szinten van."
    Ez igaz, de amíg az Amerikaiak továbra is felszabadítás álnévvel próbálják gyarmatosítani ezeket az országot,ez nem is fog változni. Ezért harcolnak. A szabadságukért. Ezért is visszataszító Amerika, hisz a szabadság nevében jött létre, azzal a gondolattal,hogy minden ember egyenlő, és mindenkinek joga van a szabadságra, szólás szabadságra. http://quickwired.com/kallahar/stories/2005-Yahoo/yahoo.php
    Ha megnézed ezt a linket megláthatod,hogy lehetsz Hitler, Budha, Krisna, Isten, Jézus, stb.
    Lehetsz Pedofilpap és még néhány érdekes nevet felvehetsz. Ezután mond,ez nem megkülömböztetés? Rendben van,megértem miért gyűlölik Irakot meg minden, de nem csak Irakban élnek muszlimok. Nekem személy szerint vannak ilyen barátaim.Bár mondjunk ők nem Amerikától félnek.De ebbe most nem megyek bele. A lényeg az,hogy Amerika egy kalap alá veszi a közel keletet, és a muszlimokat.
    Talán igazad van abban ,hogy ha amerikai lennék, lenne zászlós alsógatyám. Mert nem ismerném a bomba riadó szirénáit, a becsapódások hangajit, a kegyetlenséget,az igazságtalanságot, és a halált.
    Amerikán kívül sok más ország létezik még,ahol nagyon jó a megélhetés, és a gazdaság. Mégsem ugranak bele havonta háborúkba. Főképp nem olyanoknak amihez nincs közük.
    Amerika viszont mindent,ami nem az övé szemétnek tekint. Esetleg fölös bombák szeméttelepének. Pl. Az Adriai tenger. De lusta vagyok tovább írni.
    Végezetül csak annyit,hogy nem Amerika népét utálom. SZámomra minden ember egyenlő. Az Amerikai kormányt, hatlmat nem szívlelem,és azok politikáját.