És a weboldaluk miért nem nyitható meg??? Egyáltalán az lenne, ami itt van a "kapcsolódó linkek"-nél?
Én spec. nem szeretném, ha bárki az én tudtom nélkül ismerősének jelölne meg. Vannak ismerőseim, vannak barátaim, és ezek közül másoknak is, de a halmazok metszetét minek kirakni a kirakatba? Ez olyan intim dolog, mint az, hogy miről beszélgettek a feleségeddel reggelente, vagy nézni, hogyan alszik a gyermeketek.
Itt is mindenki nick-et használ: Bár ÉN szólok hozzá, de nem akarom, hogy bárki tudja, ki vagyok. Megtehetem, hogy identitás nélkül, de valós személyiségemmel jelen legyek. A társadalmi normákat olyan szinten lépem túl, amit a személyiségem diktál, de kevésbé vagyok gátolva a névtelenségem miatt. A normák szülte gátlások, a társadalmi-szociális nyomás kényszere alól a nick jó "menekvés".
Az ember egy állat és csak a társadalmi normák tartják kordában.
Ha az egyik soha nem ismert "ismerősöm" bajba kerül és szerepelek a "haveri listáján", akkor nem akarnám, hogy sorra kerüljek, amikor a haverjait verik végig - vagy éppen az én szűk ismerősi körömet, ezen felbuzdulva.