strogg#99
Ott a pont rigidus :)
A pista mire a polcra kerül elavult lesz. Legalábbis a legtöbb porckájában. (azért akad kivétel is).
De pl: a grafikai részt tekintve az XGL feladja al eckét. (igaz nem csak a winnek, hanem elég sok OS, és ablak kezelőnek)
GMI: egész konkrétan arra gondoltam, hgy a kizárólag kattintást ismerő user, akinek a rálátása a win, és hallott már a linuxról felrak egy suse-t, és elkezdi osztani az észt, vagy valami kattra nem müxik akkor "xar a linux" kifejezéseket használ. Megsúgom: több OS is létezik. Igen, a linuxon túl is. Nekem több száz CD-n 80 Linux Disztró van, plusz a különböző OS-k. (os2, macos, beos verziók 4-től Zeta-ig, qnx, skyos, menuetos, solaris, opendos, stb...) és nem merném ezuek után kijelenteni, hogy értek az informatikához úgy áltaqlában. Ugyanis még mindíg van kb:40 olyan különböző OS, vagy tech. amiről lövésem sincs. Így értettem a lámát. Kattintásra nem müxik, akkor vonyít. De az arca az nagy. Erre én amondó vagyok, legyen máshol nagy az arca, minket hagyjon békén.:)))
játék: Jóval mondjátok milyen játékok vannak linuxra, mert két "nagy játékmester" létezik aki írt, médiában szerepelt a kérdéssel. Én vagyok az egyik. A másik egy K. norbi nevű srác. (rég láttalak, ha ezt olvasod írj nekem :)))
(ezt most nem azért írom, mert nagy az arcom, hanem, hogy végre zárjuk le ezt a kérdést végleg).
A linux nem játékra való. Ennek ellenére amit portoltam szebben megy mint winen. Számosságukat tekintve valóban kevesebb, de erről sem al inux tehet. (hanem a játékgyártó) Példák: mohaa,wolf, nwn, descent összes, 0ueka össszes, unreal összes, doom összes... Soroljam. (nekem kb: 30 db körül van. Mind naítvan futkos. Jót szoktam játszani. :)))