Hát, én nem tom, én még csak most néztem meg, azért mert nem volt más ,meg unatkoztam. Ez egy nagy rakás szar, nem tom mi volt benne félelmetes, de én a feléig nem röhögtem mert nem volt muért, de amikor a két csaj átváltozik terminatorrá az LOL, meg a szörnyek is, nem tom hogy találták ki, de igen szarok lettek. De én azért annál a jelenetnél ahol a kinai csaj kinyirta a másikat, ott a másik volt sztem a hibás, mert egy szót nem szolt volna hogy mi a fasz van, nem inkább kusba oda ment a nőhöz, hátha halálra ijeszti. Fogyatékosok. Meg a végén, hát én szartam be olyan szar befejezést, már azon izgultam hogy ne ez legyen a befejezés, hogy a csaj ott szemezzen a tűzzel, bakker qrva szar az egész, a kabinlázhoz hasonlítanám inkááb, se eleje,se vége egy túlélő se, nem is horror hanem nem is tok mit mondani rá, a vígjáték kevés neki az akció sok. passz
A SAW az 1000-szer jobb film ,bár nem egy súlycsoport de akkor is ha már ahoz viszonyítotátok. Nem tom akinek nem tetszett a fűrész, azt nem értem hogy mit várt az egésztől, sztem izgalmas,qrva jó történet,nagyobbnál nagyobb csattanók,és ahogy kötődik az 1-hez sztem az egyik legjobb film,várom a befejezést