• hetti
    #19
    Akkor kiszop...... a fas.... mert amiota a T-fos a szolgáltatom (Kábelnet) rendszeres leállások vannak a netkapcsolattal volt olyan hogy legalább 2 napig nem volt netem mostanában pedig olyan volt 2 napig hogy 5 percenként megszakadt 10-15 másodpercre! :(
    Ha felhivod öket és még fel is veszik akkor benyögik hogy a kábelnet szolgáltatás akadozhat ADSL felujitás miatt, hát LOL nem inkább megaLOL!! Mi közöm van ahoz hogy az ADSL hálojukat növelik??? De a 12e forintos számlát mindig kiküldik akár milyen is a szolgáltatásuk!!
    haverom UPC-nél 9e-ért 300KiB/s-el tölt le és 80-100KiB/s-el tölt fel mig én 12e-ért 120KiB/s-el töltök le és 20KiB/s-el fel már legalábbis ha müködik(Ja az a szolgáltató akinél a szerzödés meglett kötve megnövelte a 1.5 szeresére a sávszélemet, de amikor megvette a T-fos visszakorlátoztak a régi sávszélre!!!!)
    BÜSZKÉK LEHETTEK A 2 MILLIÁRDOS NYERESÉGETEKRE!!!

    Ez a kibas..... ország ugy levan maradva az internet terjedésében mint a szar mert ilyen szolgáltatok vannak mint ez!!!!!!! hazavágta volna öket ha csak 1.5 milliárdot keresnek és a többit fejlesztésre költötték volna amivel a felhasználokat segitik!