• BaliBoy
    Légyszi, azok akik folyamatosan logikai buktatókról beszélnek említsenek már meg párat. Sokan saját magukat hazuttolják meg a hozzászólásaik folyamán. Az egyik hozzászólásban még azt mondja, hogy nem názte, a másikban pedig azt, hogy látta a 80%-át. Egyébként érteni és megérteni valamit között óriási különbség van. Sokan csak a képernyőt bámulják de nem fogják, hogy egy sorozat valójában miről szól. Kétségtelen az ilyen embereknek kivétel nélkül a barátokközt meg a hozzá hasonló sorozatok való. De ide venném a 3. műszakot is. (Amellet, hogy én is nagyon szeretem.) Valójában nem sok mondani valója van.

"Iránymutatónak ugyan nem iránymutató az ízlésem, viszont roppant mód átlagos." - Erre csak annyit tudok monadani, hogy a magyar egy birka faj. Nemrég történt, hogy egy vllámolvasási tanfolyamra beirattak. Erről tudni, kell, hogy az agykontrollnak egy része. Lényeg a lényeg már az első nap levágtam, hogy enyhén deffektes emberek jelentkeztek erre a tanfolyamra, akik csodára várnak. Mindent bekajáltak amit csak mondott az előadó. A 2. nap megkérdezte az előadó: Önök szerint ha látunk két ffi-t egy padon ülve újságot olvasni és tudjuk, hogy az egyik elvégzett egy ilyen gyorsolvasási tanfolyamot akkor észre veszünk-e kötük különbséget vagy egyáltalán lesz-e az olvasásuk között különbség. Természetesen mindenki (kb 20 fő) azt mondta hogy persze aki elvégezte a tanfolyamot az nagyon gyorsan elolvassa az újságot. Összesen ketten mondtuk azt, hogy nem lesz különbség. És nem azért mert nem hittünk a dologban hanem azért mert megértettük, hogy miről is szól valójában a villámolvasás (egyébként humbug). Az összes többi ember befolyásolható volt és csak egy dolgot láttak maguk előtt... Végül az oktató nekünk adott igazat! Ezzel a sztorival csak arra akarok kilyukadni, hogy Mo-n egy dekát sem jó az átlaghoz tartozni! Az átlag magyar elég egysíkú.

De hogy a sorozatról is írjak. Most néztem meg a 7. részig. Nekem nagyon bejön!!! Az első rész tényleg egy kicsit lassan indul, de a 2. rész után nem tudtam abbahagyni. Most is csak azért mert a többi rész még nincs lenn.
    Egyébként sorozat faló vagyok: SG1, SGA, 4400, BSG, Lost, Alias, Babylon 5... és mostmár Invasion is.

Ja még egy megjegyzés. Mivel elég sok sorozat útját kísérem figyelemmel ezért vannak információim. Legalább 3 most futó sorozatról állítják azt, hogy az USA legnézetteb sorozata: Lost, Invasion, 4400. Egyébként ez a 3 sorozat elég hasonlatos stílusra.