• SPANYOLVIgASZ
  #52
  Azért valamennyire fel lehet hívni a szerző figyelmét, hogy sok a tévedés a cikkben. Persze ez lehet azért, mert csak néhány részletet látott.

  "Szóval a sorozat sikerre van ítélve - főleg a Gladiátor-rajongó tinédzserek körében, akik még nem érezték egy nő érintését - csorgathatják a nyálukat Kleopátra jelenetein."

  Akik galdiátor fílinget szeretnének azok már az elsőp rész után hanyagolni fogják a sorozatot. Így nem jutnak el addig az egyetlen részig, amikor feltűnik Kleopátra... ez már a sorozat vége felé van:-)

  "Egyébként elismerés a magyarországi HBO munkatársainak a rendkívül pazar sajtótájékoztatóért; a Róma esetleges hibáiról nem tehetnek." Ez elég kritikusnak tűnik:-) Gondolom itt a túlzott szexuális tartalomra céloz, de ha tudná, hogy mennyire felfújta a sajtó. Lehet, hogy az HBO is rájátszik a nézettség miatt...

  Amúgy a d.gós jelenetek sem önmagukért vannak. Ha Atia (aki nem Kleopátra) el akar érni valamit-hatalom, ellenlábas kinyírása, másik megszégyenítése- akkor "kifizeti" Timont, aki elintézi neki:-) Szerintem a pornográf tartalom nem ennyire sok, valójában alig több, mint a többi sorozatban. Az ábrázolásmód naturális... De ez inkább a véresebb jelenetekben fedezhető fel.