• 5i
    #28
    Na ez egy beszélgetés. Néha jól esik kifakadni, mint egy pattanás, de "egy nagyon is látogatott oldalon" nem illik.

    EmThor: veled még sosem fordult elő, hogy egy bemutató vagy előzetes alapján döntöttél egy filmmel kapcsolatban? Mert velem igen. Volt ez a film, a Sound of Thunder, melyet eszméletlen módon vártam. Az előzetese remek filmet ígért: időutazás, dínók, akció. Erre megnéztem a filmet és sírtam! Eszméletlen gané! És volt fordítva is már, legutóbb például az előzetese alapján unalmasnak tűnő Séta a múltba című - mint később kiderült - szenzációs romantikus filmet hagytam majdnem ki. Bnőm unszolására megnéztük és sírtam. De nem azért, amiért a sci-fin.

    "Mikor kapok újra meghívást bemutatóra, ha jól lehúzok mindent". Ezek szerint minden kritikusnak a filmkészítők seggét kell, hogy nyalja csak azért, hogy elhívják egy újabb bemutatóra? És akkor hol a saját véleménye az írónak? És ha ezek után nem hívják el, azzal kit minősítenek? Önmagukat. Nem tudják elviselni a negatív kritikát. De sztem az HBO ennél sokkal érettebben fog viselkedni.

    Egyébként elnézést, ha túl kemény voltam, de tudtam - mivel igencsak azonos az érdeklődési körünk - hogy így lehet normális beszélgetésre (vagy vitára) rávenni.