• Kaadi
    Nekem van egy kulcsmásoló műhelyem és holnaptól perelni fogom a BMW-t mert kihasználva monopolhelyzetét a gépkocsik piacán olyan indítókulcsot gyárt amit képtelenség lemásolni. Pedig MINDEN EU-s állampolgárnak alanyi joga lenne hogy BMW-t vezethessen. Üzleti politikája révén azonban a BWM nem engedi meg hogy vezessem a szomszéd kocsiját, mert azt mondja hogy csak annak legyen joga ezt megtenni aki FIZETETT ÉRTE.
    Remélem érthető...
    1. Zsenike: az eladóknak a MS eladások után FIZETÉSE ÉS PROFITJA VAN, szerintem AJÁNLANI nem fog senki olyan terméket ami után nincs egy garas haszna sem. Szerintem te sem lennél olyan idióta hogy a VÁLASZTÁS ÖRÖMÉÉRT lemondanál a fizetésed egy részéről (üzleti forgalom utáni jutalék) csak azért hogy jó érzéssel mondhasd magad OpenOffice támogatónak.
    2. A MS helyettesíteni fogja a mostani szabványokat a nyílt XML alapúakkal (Office 12) és a régi szabványokhoz meg ad támogatást, hiszen a Corel WordPerfect és az OpenOffice is kompatibilisnek mondja magát vele.
    3. Aki szerkeszteni akarja a MS dokumentumokat az vegyen MS programot (ez nyilvánvalóan logikus feltétel), aki pedig nézegetni/megnyitni akarja őket az vagy töltse le az INGYENES viewert vagy használjon alternatívát. Nem értem miért kéne a MS kiadja saját fejlesztéseit (amiért pénzt fektetett be) csak hogy más cégek lekoppinthassák a programjait.
    Supremo: a termékek minőségéről a felhasználó dönt és ha a MS-t sokkal többen használják akkor az uganazt jelenti mint a tény hogy pl. Chio Chips-et meg Coca-Colat veszel más kevésbé ismert márkákkal szemben, MERT EGYSZERŰEN JOBBAK, MÉG HA DRÁGÁBBAK IS.