• GulaSoft
    #17
    Jó helyen volt, jó időben. Olvassátok el a wikipedias cikket, már előtte is voltak levelezőkezdemények, most az hogy pont akkor érett meg rá az igény, és pont ott ült az első hálózat előtt az a személyes szerncséje.
    Istenítsük azt is aki kitalálta, hogy kössék össze a gépeket, meg mindenkit egyenként aki a kezdeteknél kitalált valamit. Akkoriban nem volt nehéz új dolgot kitalálni. Biztos akkor is voltak olyan találmányok amik akkoriban nem terjedtek el, aztán az idők folyamán más emberek ugyan azt megcsinálták, és akkor már megérett a világ, meg a technika a használatára.
    Ezekről a névtelen emberekről persze nem szól a fáma.
    Lehet, hogy ha egy évvel előtte találta volna ki az email elválasztáshoz a @-oat, akkor az nem terjedt volna el, mert még csak 2 gép volt hálóba kötve, és most egy másik faszi % jelét használnánk email elválasztónak, és most azt az embert istenítenénk.
    Nem voltak ezek ám sokkal nagyobb fejek, mint a mai emberek, csak egy technológia születésénél voltak pont jó helyen.
    Ez olyan, mintha az orvosnak gratulálnának egy szülésnél, mert milyen ügyesen végignézte amint egy nő kínkeservel megszüli a gyereket, és a végén a doki elvágja a köldökzsinórt.