atothhu#78
Emberek melyik asztali konzolból adják el hétről hétre a legtöbbet? Még mindig a Ps2ből, és rengeteget, minnél több gép, annál több játékfejlesztés...és így tovább, egyre több pénz ömlik a Sonyhoz... Ha kiadnák a ps3at, majdnem öngyilkossággal érne fel, fölösleges. A ps2 egy nyereséges (gyártási költség kissebb az értékesítésnél), és rendkívül sikeres gép. Nem tudom mi ezen a bonyolult? Te ki akarnál adni egy gépet, amin buksz egy csomó pénzt? Addig volt érdekes a ps3 amig úgy nézett ki az xbox360 konkurencia lehet, de ma már a Sony tudja ráér... sajnos x-ék, a legdurvább várakozásokat is alul tudták múlni... A Sony többet keres a Ps2vel mint eddig bármikor :)
én nem szeretem a Sony-t, de ez van...
Ma2ska - nem szeretnélek megbántani, de légyszíves amig ilyeneket írkálsz, inkább mellőzd a vélemény nyílvánítást
"teljesen bepánikoltak az x360 miatt, és ez elég szánalmas igy kivülröl, független szemlélőként látva..."
:D az x360 senki sem pánikolt be, kb a régi sima gameboy advance és a sima xbox-nál adnak el többet belőle, a többi kapható konzol magasan lekörözi. Talán még a gamecube-al van versenyben... mégegyszer írom, nem szeretem a Sonyt, de ez van...