Caparzo#52
Szerintem se valami ötletes dolog. De az előttem szólokkal egy követ fújva én is csak azt tudnám mondani hogy mi lesz ha...??
...mi lesz ha az egyik fegyver gyártó cég azt mondja hogy nem lehet a játékokban az ő gránátjuka lemodellezni vagy kézifegyverét mert azzal erőszakos lesz a játék??? Akkor majd nem lesz több fps? maximum villával vagy valami bottal fogunk hadonászni??
... mi lesz ha az egyik nő bepereli a RockstarGames-t mert pl. mert a GTA legújabb részében mintha saját magát látta volna az utcán!!
...mi lesz ha az egyik futball csapat stadionjának karbantartója bepereli az EaSport-ot mert a stadiont lemodellezték. És így a gyerekek nem fognak kijárni meccsre hanem a gép előtt fognak ülni.
NA jó ezek azért kicsit elvontak voltak de egy héttel ezelőtt még nem gondoltátok volna hogy ilyennel áll elő a vöröskereszt. De ha jól írom "vöröskereszt"?! akkor a kereszt az nem az ami a templomban van meg amire felfeszítették Jézust??? A kereszt legalábbis szerintem azt jelenti. Ami meg nekik van az meg plusz jel.