bermuda3#7
na nekem megvan a véleményem: a sonyericsson tud vmit! alapból mondjuk a j sorozat nagy lópikula el is felejtem most rögtön... de ez a másik ez sukár. ráadásul sztem telefonban a legjobb márka! (ár-érték-stb) van pl a k500i. mit tud: 65536 szín, egész jó felbontású kijelző (160x128) mp3 lejátszás, fényképez (vga) videó pofás kis hangszóró meg a 12 mega memória. najó meg az infra. egy ilyen nokiát mennyiért kapsz? sztem egy ilyen nokia használtan is drágább mint a k500i újonnan.
vagy itt van ennek a k610nek az elődje. a k600. már az is 3g meg videotelefonálás... 60-70 rugóért simán lehet kapni egyet. bezzeg a nokiák...
a siemensek közül az első színesek nagyon trék voltak de kb egy éve rájöttek h kell ezt csinálni. csak mindig kihagynak egy két dolgot. ott van pl az s65. egyszerűen vezsettjó telefon. 3g nincsen de az egyenlőre nem is fontos. szép nagy kijelző fényképez videóz blootooth mmc kártya. erre kihaggyák az mp3at.
na sorry de ezt ki kellett adni magamból :) attól függetlenül nokiák közt is vannak jók és siemensek közt is. ráadásul sok más jó márka is van. és változtatnék is: nem a sonyericsson a legjobb hanem nekem az tetszik a legjobban...