• jodován
    szvsz a pannonnak volt a legnormálisabb arculata. mikor meghallottam a váltás hírét, előre féltem. mikor megláttam a logót. a jó rohadt qrva életbe. rűhellem a kék színt. megkérdeztem sok emberkét, még a váltás előtt, mit szól a hírhez. szerencsére legtöbbjüket totál nem érdekli a mobilpiac, kinek mennyi előfizetője van, mennyi a percdíj. az átlagember úgy lesz mobiltulajdonos, hogy 'milyenes' a párja, a családja v. az ismerősei többsége. mennyi pénze van telefonra, meg hogy amelyik telefon tetszik neki, hol tudja megvenni. úgyhogy a szubjektív véleményekre voltam kíváncsi a szolgáltatók "arculatával" kapcsolatban. érdekes a pannon mindenkinek! szimpatikus volt. legtöbben a t-mobile-t szidták, néhányat a vodát. a magenta színvilág & hozzá kapcsolódó dizájnt utálták. sokak szerint a voda majdnem ugyan az, csak lilában (azazhogy pirosban). volt aki azt mondta, a pannonról az jut eszébe, hogy elit. van aki azért pannonos, mert a sziget világzenei nagyszínpadot, a kézilabda válogatottat, a mentősöket támogatja. sokan azért, mert megmaradtak 1. szolgáltalójuknál. mert piros-fehér-zöld. a családom pannonos, a haverok többsége vodás. azt nem tudnám, hogy pannonos v. t-mobile-os van-e több köztük, de sztem t-mob. tök mindegy melyik szolgáltató. mindegyik lehúz. sztem az lesz, hogy vodás is leszek, a haveroknak, meg pannos a családnak. sajnos az asszony t-mobilos. de az sose lennék. már a westelt is utáltam.