jaddz8#93180
Nagyon szívesen, illetve hát én is csak találtam. Ehhez még annyit, hogy aki HDR-el játszik és bepróbálta ezt a weather.ini-t megrökönyödve tapasztalhatta (ahogy én is) hogy szart sem csinál, ugyanúgy mozognak a fák meg a drótok meg minden, de ha leleményesebb féléből vagy (ahova én csak pár óra kurvaanyázás után jutottam el) akkor látod, hogy az FX mappában ahova ezt a cuccot be kell tolni KÉT ilyen ".ini"-fájl van, de csak egyet kaptál a TDUcentraltól. UGYANIS! A játék ezeket használja a HDR és nonHDR modhoz, illetve ez a két fájl határozza meg a kettő közt a különbséget, ebben tárolja a "hogyan verődik vissza a fény az autóról, stb..." adatokat is amitől ilyen szépek lesznek a kocsin a színek. Szóval ha van türelmed fogod, megnyitod a "Weather_HDRI" fájlt is, és szépen minden egyes bejegyzésnél átirogatod 0-ra az OCEANAMPLITUDE és WINDSPEED sorok utáni számokat. Fontos! Nem csak egy van, ezek minden időjáráshoz és napszakhoz külön vannak kötve, ráadásul mindegyik napszakhoz meg napálláshoz egyenként vagy 10 időjárási variáció van, tehát ha van türelmed legörgeted és eljátszod ezt ugyanígy még vagy 100 blokkal. Aztán mented és,elvileg WOALA!
Nekem azonban lenne egy kérdésem, nem szeretném két órán keresztül az ini-t szerkesztgetni, aki ért hozzá kérem mondja meg nekem, hogy lehetséges-e simán csak megtartani 1 darab időjárást, napszakot, tehát egy bejegyzést, és a többit törölni a francba, vagy ha váltás van akkor be crashel az egész?! Úgy értem mondjuk az első blokkon kívül mindent törlök, aztán a WeatherDesc-ben átírom a timescale-t nullára? Látom azt is, hogy külön van szedve mapon hogy néz ez ki, meg freeride közben, valaki világosítson fel please!