USAMEN POWER#93097
Ki mondta hogy én használom ? Belepiszkáltam egy verdába, ez a szarság nem jött be, majd a gamet is újratelepítettem.
Ja meg elgondolkoztam azon hogy mit szólna palmer és társasága ahhoz, hogy én 2000 lovas Mustangal, (amit tegyük hozzá irányítani se lehet) járnám a szigetet. Múltkor egy cruiseon agyonmodolt Skylineal jött velünk valaki, és elég keményen meglett szólva érte a csávó. Nekem fontosabb az hogy ne nézzenek idióta csicskának, minthogy elsuhanjak 500 al egy Saleen mellett, mert hogy az hú de raj... hagyjukmár. Tegnap is az egyik cruiseon Ferrari f430 -al volt valaki hú de raj, mert 400 fölött előzgetett le minket, viszont irányítani nem tudta, és kibaszkodott mindenkit a gecibe. Én küldtem el a halálfa....a, majd lelépett... Elhiszem hogy vannak akik ezt preferálják, de aki már kicsit agyilag magasabban van, csak idiótizmusnak tekintik az ilyet. Figyelj én leszarom hogy kinek mi a jó, de ne menjen mások kárára, nem kötelező egy értelmes cruisera bejönni bohóckodni, meg akinek még a 400 is lassú, elmehet NFS Nitrozni, biztos minden igényt kielégít. Amúgy örülök hogy a Suzuki Swifted megy 600 al, biztos nagyobb a fa...d tőle, sajnálom de ez a véleményem. És most megint mondhatnám hogy még mikor kezdtem mennyivel jobb volt a game, talán egy két idióta nem tudta annyira elbaszni egy cruise hangulatát mint ma.